DOE MEE MET JOUW ELEKTRISCHE AUTO!

Het project

Interflex is een innovatieproject van de EU waarin netbeheerder Enexis en projectpartners TNO, ElaadNL, Jedlix, Sympower en Croonwolter&Dros participeren. In dit project toetsen we alternatieven in de praktijk om zo te komen tot duurzame oplossingen voor het beschikbaar en betaalbaar houden van energie. Overal en altijd. 

Waarom deelnemen

Je werkt mee aan een duurzame toekomst én je ontvangt een financiële beloning!

Met dit project willen we aantonen dat de batterij van elektrische auto’s ingezet kunnen worden om lokale onbalans in het energienet te voorkomen. Door bijvoorbeeld de batterij aan te sturen indien de wind hard waait of de zon schijnt. Door gebruik te maken van de Jedlix app kan jouw batterij via de laadpaal aangestuurd worden op deze momenten. Hiervoor ontvang jij als gebruiker een financiële beloning.

 

Belangrijk onderdeel van de ambities voor het InterFlex project is schaalbaarheid. Daarom richten wij ons zoveel mogelijk op bestaande, open protocollen om de verschillende systemen met elkaar te laten samenwerken. Daarbij is het van belang dat aan dit project elektrische autorijders deelnemen die in Strijp-S wonen of werken en hier ook daadwerkelijke elektrisch laden.

JOUW BELONING: FINANCIEEL VOORDEEL ÉN JE WERKT MEE AAN DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR DE TOEKOMST!

De beloning

Voor elke kWh die slim geladen is krijg je als gebruiker een beloning van 5 cent per kWh, maar belangrijker nog: jouw deelname is cruciaal voor de energietransitie en de integratie van duurzame opgewekte stroom.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat jouw aanmelding afgerond is, ontvang je van ons bericht over jouw deelname aan het InterFlex project. Ondertussen kan je alvast de Jedlix app downloaden, je account compleet maken en je laadpasnummer toevoegen in de app. Als alles is ingevuld kan je starten met Slim laden op Strijp-S!

 

Vergeet niet de status van je batterij aan te geven en de gewenste vertrektijd in te stellen in de app voordat je begint met laden. Uiteraard zal je batterij weer volgeladen zijn op de ingestelde vertrektijd.

Aanmelden geannuleerd

Bedankt voor uw aanmelding maar vanwege het naderede einde van het Interflex project (loopt af op 31-12-2019) kunnen we u niet meer laten deelnemen. U kunt wel gebruik blijven maken van de Jedlix app om slim te laden dan echter tegen de voorwaarden van Jedlix en niet van het project.